Hoekwoning,
Bouwnummer 55

Er worden 10 hoekwoningen gerealiseerd, verdeeld over 5 blokken met woningen. Qua ruimte en indeling zijn de woningen grotendeels gelijk, maar natuurlijk niet helemaal! Er is een grote variatie in accenten aan de gevels, die bijvoorbeeld van invloed zijn op de indeling of de lichtinval van de woning. U kiest de woning die bij u past!

Standaard hebben alle woningen een tuingerichte woonkamer, 3 slaapkamers en een mooie badkamer. De luxe keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, oven-magnetron en vaatwasser. De apparatuur is van het merk Atag. Voor alle woningen geldt dat de keuken in een 'parallelopstelling' is geplaatst aan de voorzijde van de woning. De ramen tot aan de grond geven de keuken een heerlijke lichtinval.

Alle woningen hebben een breedte van 5,40 meter (binnenmaat 5,10 m.) en de meeste woningen hebben een lengte van ca. 9 meter.

De bouwnummers 15, 27, 41 en 55 verschillen op een aantal punten van de andere hoekwoningen:
- aan de voorzijde zijn deze woningen 30 cm. uitgebouwd. Dit geldt voor de begane grond, maar ook voor de verdiepingen. Deze woningen zijn dus 30 cm. dieper en vallen op doordat ze iets uit de rij springen.
- op de zolder hebben ze een iets andere indeling door een bijzondere dakkapel die in de (verhoogde) gevel is verwerkt.
- deze woningen hebben op iedere verdieping een smal raam in de zijgevel
Bouwnummer 15 heeft bovendien in de woonkamer een groot raam in de zijgevel.
Op de verhuurtekening die bij elk bouwnummer is toegevoegd, kunt u de exacte indeling, afmetingen maar ook de hierboven omschreven bijzonderheden goed vergelijken. De keuze is aan u!

Kavelkaart

Andere bouwnummers van Soetegaerde huur, Hoekwoning