Dit nieuwbouwproject is door VanWonen Verhuur met zorg ontwikkeld en gebouwd. Op dit moment zijn alle woningen verhuurd.

Heeft u in de toekomst interesse in een huurwoning van VanWonen? Ontdek het verhuuraanbod VanWonen op huren.vanwonen.com en volg uw regio!

Soetegaerde huur Lent

Energieneutrale, luxe huurwoningen in de wijk Woenderskamp in Nijmegen.

De 28 huurwoningen liggen aan de Italiëstraat en zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen op het dak en uiteraard wordt er gasloos gebouwd, omdat de woningen worden aangesloten op stadsverwarming. De architect heeft een aantal bijzondere details aangebracht in de vormgeving van de woningen, waardoor het geheel een frisse en gevarieerde indruk geeft.

Comfort vindt u als vanzelfsprekend in deze heerlijk geïsoleerde woningen met een tuingerichte woonkamer, een luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers en een ruime zolder.

Kortom: Huren in Soetegaerde betekent zorgeloos wonen in een energieneutrale woning in een gezellige wijk en met alle voorzieningen bij de hand!
 

Locatie

Huren in Soetegaerde: alle voorzieningen bij de hand
De Waalsprong is het nieuwste stadsdeel van Nijmegen. Het ligt prachtig aan de noordkant van de Waal, in een groene en waterrijke omgeving. De Waalsprong bestaat uit tal van deelwijken zoals Woenderskamp en kleinere buurten zoals Soetegaerde. Je woont vlakbij de levendige binnenstad, het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong ligt in de wijk en je loopt zo de natuur in!

Op de fiets ben je via De Oversteek in twee minuten aan de overkant van de Waal in het Oude Honigcomplex, dé culturele broedplaats van Nijmegen. Bovendien fiets je binnen 5 minuten naar het oude centrum van Nijmegen met al haar voorzieningen. En ben je toe aan rust en ruimte? Als je de deur van je nieuwe woning uitloopt, sta je midden in natuur- en recreatiegebied De Waaijer.