Tussenwoning,
Bouwnummer 17

Er worden 18 tussenwoningen gerealiseerd, verdeeld over 5 blokken met woningen. Qua ruimte en indeling zijn de woningen grotendeels gelijk, maar natuurlijk niet helemaal! Er is een grote variatie in accenten aan de gevels, die bijvoorbeeld van invloed zijn op de indeling of de lichtinval van de woning. U kiest de woning die bij u past!

Standaard hebben alle woningen 3 slaapkamers en een mooie badkamer. De luxe keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, oven-magnetron en vaatwasser. Alle apparatuur is van het merk Atag. Voor alle  woningen geldt dat de keuken in een 'parallelopstelling' is geplaatst aan de voorzijde van de woning. De ramen tot aan de grond geven de keuken een heerlijke lichtinval.

Alle woningen hebben een breedte van 5,40 meter (binnenmaat 5,10 m.) en de meeste woningen hebben een lengte van ca. 9 meter. De bouwnummers 20, 23, 44, 48, 49 en 52 zijn aan de voorzijde 30 cm. uitgebouwd. Dit geldt voor de begane grond, maar ook voor de verdiepingen. Deze woningen zijn dus 30 cm. dieper en vallen op doordat ze iets uit de rij springen.

Daarnaast zijn er enkele tussenwoningen met een zogenaamde ‘topgevel’. Dat geeft de gevel een statige uitstraling en biedt meer ruimte op de zolder. Dit betreft de bouwnummers 20, 23, 44 en 52.

Bouwnummer 48 en 49 hebben op de zolder een iets andere indeling door een bijzondere dakkapel die in de (verhoogde) gevel is verwerkt.

Op de verhuurtekening die bij elk bouwnummer is toegevoegd, kunt u de exacte indeling, afmetingen maar ook de hierboven omschreven bijzonderheden goed vergelijken. De keuze is aan u!

Kavelkaart

Andere bouwnummers van Soetegaerde huur, Tussenwoning